Kooktijdschriften
Kooktijdschriften
Het delicious tijdschrift is het lekkerste culinaire magazine van Nederland. Alles over heerlijk koken, spannende maar simpele gerechten en interviews met spraakmakende chef-koks. Met veel passie voor eten, de meest exclusieve en spannende eetadresjes en fotografie om bij te watertanden! Scherpe recensies maar ook de beste aanbevelingen van restaurants waar je geweest moet zijn. Een overzicht van de nieuwste en mooiste producten voor in de keuken en de meest geweldige wijnadviezen.
Bent u ook gek van lekker eten en gastronomie, neem dan nu een abonnement op het delicious tijdschrift en beleef de sensatie van lekker eten iedere maand!
Het leuke tijdschrift Jamie Magazine
Met Jamie magazine haal je acht keer per jaar een lekker dik magazine in huis. Met de beste ingrediënten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver’s Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is. En hoe simpel het is om het zelf op tafel te zetten.
Het magazine voor taart decoratie
Het tijdschrift Mjamtaart geeft een duidelijke uitleg door middel van teksten en stap-voor-stap foto’s voor het maken van taarten. Er staan taarten van alle soorten en maten in het magazine. Ieder persoon kan met het tijdschrift aan de slag, zowel de amateur als de professionele taartenbakker. Het tijdschrift biedt ook interessante artikelen, recepten, interviews, handige tips en nog veel meer! MjamTaart! wordt vier keer per jaar gepubliceerd.
Hét blad voor de wijnliefhebber
Perswijn wordt beschouwd als het meest informatieve wijnmagazine van heel Nederland. Perswijn is altijd op zoek naar verassende en nieuwe ontdekkingen. Er worden erg interessante artikelen geschreven door bekende wijnspecialisten en een deskundig panel proeft honderden soorten wijnen in een blinde proeverij. Alle leuke dingen over wijn vind u terug in perswijn?
Hét magazine over reizen, lifestyle en gastronomie.
Met een abonnement op De Smaak van Italië heeft u een tijdschrift over alles van Italië in huis. Met ieder nummer worden verschillende rubrieken besproken zoals reisverslage en handige routekaarten. Maar dat is niet het enige, ook wordt er geschreven over de Italiaanse producten en natuurlijk de Italiaanse keuken die daarbij komt kijken. Culturele beziens- en wetenswaardigheden en alles over wonen in Italië worden hier niet uitgesloten.
Geniet van het magazine vol culinaire inspiratie met een ELLE Eten abonnement.
Neem nu een ELLE Eten abonnement en geniet zes keer per jaar de lekkerste recepten, de nieuwste eettrends, talentvolle smaakmakers, de mooiste kookspullen en de beste restaurants. ELLE Eten, een blad met smaak!
Het kooktijdschrift Aan Tafel
Het kooktijdschrift Aan Tafel is een dik bewaarnummer vol eetinspiratie. Met 84 receptkaarten met Smulweb?s favoriete recepten, een kijkje in de keuken bij Smulwebbers thuis en het favoriete recept van Doutzen Kroes, Jochem Myer en Jamie Oliver. Verder geeft het tijdschrift informatie over pannen en messen, ruim 500 restauranttips en nog veel meer!